Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


MARKO HIETALA – Stones , Powersong week 48 !

Geschreven door Op 24/11/2019

MARKO HIETALA – Stones

Op 24 januari komt Marko Hietala met de Engelse versie van zijn solo album  “Mustan Sydämen Rovio”  ,  Nuclear Blast brengt het album uit met de titel “Pyre Of The Black Heart”.  Marko kennen wij natuurlijk als bassist van NightWish maar als je deze eerste single luistert dan kun je niet anders dan ook dit zeer waarderen. Alleen het intro al is heel mooi  en dan de climax naar een echte power rock song maken het geheel tot een briljante rock song . De keuze was snel gemaakt voor deze week , geniet van Stones deze week bij Hoex Radio , The Dutch Rock Station.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *