Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


King Diamond – Masquerade of Madness Powersong week 46 !

Geschreven door Op 10/11/2019

King Diamond – Masquerade of Madness

Het Deense King Diamond met frontman King Diamond komt met deze nieuwe  single “Masquerade of Madness” na 12 jaar  en kondigt gelijk een nieuw album aan The Institute wat verwacht wordt ergens in 2020.  Een precieze datum is nog niet bekend maar King Diamond zet met deze single wel gelijk een wereld song neer !  Onze Scout en nieuw teamlid Mark was dan deze week ook heel resoluut , King Diamond moest Powersong worden bij Hoex !  En geheel terecht , deze week hoor je deze nieuwe song regelmatig voorbij komen !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *