Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Now on air

Hoex Back To Work

01:00 08:00

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

08:00 12:00


Jim Crean – Broken , Powersong week 39 !

Geschreven door Op 22/09/2019

Jim Crean – Broken

Jim Crean is een award winnende vocalist/songwriter die al 35 jaar meegaat aan de top van de rock wereld. Wij kennen hem bijvoorbeeld van Hair Nation.  Op 19 augustus kwam Jim zijn nieuwe album uit “The London Fog” onze link naar deze man en dit album is onze eigen Mike Tramp die op dit album als gast muzikant is te bewonderen. Bij een nieuw album hoort een single dus bij deze “Broken”! Geweldige powerrock song en deze week dus powersong bij Hoex Radio !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *