Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


PICTURE – Line Of Life Powersong week 28 !

Geschreven door Op 07/07/2019

PICTURE – Line Of Life

Picture Nederlands eerste echte heavy metal band komt in augustus met een nieuw album “wings” . Picture zoals wij de band kennen , het stevige gitaarwerk aangevuld met strakke bas en drums.  Deze week dus powersong ! en wat voor één Line of Life , een echte Picture song !  Picture kennen we natuurlijk van Bombers en al die andere mooie heavy songs , way back in time veel gedraaid bij onze held Alfred Lagarde. Er was dan ook deze week geen enkele discussie. Picture kwam en overwon alle andere nieuwe ingezonden platen . Line of Life deze week dagelijks regelmatig op Hoex Radio , The Dutch Rock Station !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *