Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


The New Roses- Down By The River Powersong week 25 !

Geschreven door Op 15/06/2019

THE NEW ROSES – Down By The River

Op 2 augustus as komen de Duitse Rockers van The New Roses met hun nieuwe album Nothing but Wild.  Deze week alvast een voorproefje met deze single Down By The River. De band is voor ons geen onbekende, ruim aanwezig in de nonstop database en veel gedraaid binnen de diverse programma’s van Hoex Radio.  Ook dit jaar staat de band op de Kiss Cruise en wordt er weer flink gespeeld op diverse podia en festivals. Op 14 december kun je de band zien in de Melkweg te Amsterdam . Als wij het een band gunnen dan is het wel The New Roses , ooit tegengekomen in het voorprogramma van the Dead Daisies en toen al was het duidelijk , The New Roses rocken en spelen met gemak de zaal compleet plat !

 

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *