Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Wicked Things – 10XME , Powersong week 27 !

Geschreven door Op 30/06/2024

Wicked Things – 1oXME

4 broers uit Sydney die gewoon toffe rock spelen.  Wat is dat toch , bijna alles uit down under is briljant . Zoveel powersongs al die geleverd werden door Australische bands!  Een band met 4 broers is al uniek en dan te bedenken dat Europa al heeft mogen ruiken aan de band omdat de band op tour was en hierbij enkele gave optredens heeft gegeven. Wij hoorde deze single voor de eerste keer en waren direct verkocht , 10xME moest Powersong worden.  Deze week dus 10 keer per dag Wicked things en hopelijk een opmaat naar een nieuwe Europesche Tour waarbij Nederland absoluut niet overgeslagen mag worden.

Wicked Things:  Kaleb , Cooper , Blade en Gericho Hills

Enjoy & Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *