Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Yellow Dog Conspiracy – Dumb n’ Blind , Powersong week 25 !

Geschreven door Op 16/06/2024

Yellow Dog Conspiracy – Dumb n’ Blind

Eindelijk levert deze band uit Lissabon dan een Powersong voor Hoex ,  zo vaak zaten ze er net naast dat het ze nu meer dan gegund is.  Deze band kun je al jaren tegenkomen bij Hoex maar met deze Dumb n’ Blind slaan ze de spijker recht op de kop ! Een echte rocksong die heel verrassend begint maar dan helemaal los gaat. Geproduceerd door José Castanheira en  gemixed en gemastered door Brad Cox in Sunset Beach Music Studios North Carolina. Niet de minste namen en hiermee geven de mannen gelijk aan dat ze met deze single dus willen doorbreken.  Recentelijk stond de band met de Mighty Winger op één podium wat aangeeft dat de band klaar is voor het grote werk !  Het is dan ook niet de vraag of wij de band in Nederland kunnen gaan zien maar wel wanneer !  Dames en heren programmeurs deze band staat te trappelen en is meer dan gemotiveerd , haal ze naar Nederland.  Nog niet overtuigd ?  Tune dan deze week in bij Hoex en ervaar 10 keer per Yellow Dog Conspiracy !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *