Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


Caitlin Krisko & The Broadcast-Piece of You ,Powersong week 24 !

Geschreven door Op 09/06/2024

Caitlin Krisko & The Broadcast – Piece of You

We kamen deze band tegen en waren bij de eerste klanken direct verkocht !  Caitlin Krisko & The Broadcast komen uit Asheville, NC  North Carolina. Een female Fronted Powerhouse  Soul Rock band valt te lezen op de socials van de band. De soul invloeden zijn de duidelijk te horen naast de heerlijke rock sound die deze band neerzet. In 2023 kon je al genieten van de band als support voor Robert Jon & The Wreck mits je op dat moment in de UK was.  Deze support tour beperkte zich tot de UK en in Europe zullen we moeten wachten tot september van dit jaar.  De EP release tour begin dan in België , gaat dan naar Duitsland en doet vervolgens Oostenrijk , Frankrijk , Spanje, Tsjechië en zelfs Nederland aan.  Op 8 september kun je band zien in Enschede. Na deze Europese rondgang volg nog een UK tour waarna de band op 4 oktober haar laatste concert geeft in Bristol en daarna terug gaat naar huis ! Kortom een druk tourschema en wellicht nu alvast een aanrader, must see voor in de agenda.  In ieder geval is de nieuwe EP Blueprints die op 16 augustus a.s. uitkomt en wij hopen ook te vinden via Europese winkels. Indien niet dan heeft Caitlin Krisko & The Broadcast een website waar je het album kunt bestellen.  Uiteraard is het beter om naar één van Europese concerten te gaan het album direct bij de Merchandise stand te kopen.  Dit album behoort tot een absolute must have voor de platenkast.   Het is deze week dan ook heerlijk genieten met 10 keer per dag deze single van Caitlin Krisko & The Broadcast !

THE BROADCAST IS:

Caitlin Krisko (vocals)
Aaron Austin (guitar)
William Seymour (bass)
Michael W. Davis (drums)

Rock On !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *