Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Rock Ballads

23:00 24:00


KANE – What If I Want You Now , Powersong week 23 !

Geschreven door Op 02/06/2024

KANE – What If I Want You Now

Week 23 is de week van onze eigen KANE , na een waanzinnige Try Out een week geleden gaat het komende week dan echt gebeuren.  Na 10 jaar afwezigheid staat KANE op het Ziggo Podium.  De belangstelling is enorm ,  uiteindelijk is zondag 9 juni nog toegevoegd wat het totaal brengt op 5 KANE avonden. Tijdens de try out was het al duidelijk , de echte KANE fan is altijd van deze band blijven houden, de Q factory was te klein , het dak ging eraf. Het werd een fantastisch feest als opmaat naar de Ziggo concerten. Ook in Ziggo Dome zal het feestje compleet zijn , dan met veel meer publiek die dan nog harder alle KANE klassiekers zullen meezingen.  Als trouwe luisteraar van Hoex weet je dat wij altijd KANE zijn blijven draaien en wij altijd hadden gehoopt op een terugkeer van KANE ! Deze week gaat het gebeuren en guess what….. wij van Hoex staan vooraan !   Van ons mag dit feestje heel lang blijven duren…. Hoex wordt komende week KANE station met deze powersong en heel veel andere KANE songs tussendoor , gewoon omdat we het heel tof vinden en KANE tot de grotere bands in de Nederlandse Rockscene behoort !

KANE en Rock On !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *