Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Black Diamonds – After The Rain , Powersong week 14 !

Geschreven door Op 31/03/2024

Black Diamonds – After The Rain

Black Diamonds is geen onbekende band binnen de Hoex gelederen . De radio ID die de band in het verleden heeft gemaakt verklapt direct waar de basis van deze band ligt. Zwitserland is de thuisbasis maar de shows zijn inmiddels bekend over heel Europa. Na het  album No Tell Hotel wat al weer uitkwam in 2021 kunnen we ons opmaken voor het vijfde studio album van de band met de titel Destination Paradise. Dit album komt uit op 31 mei en kun je alvast pre orderen via het label Metalapolis Records.  Deze eerste single is direct raak , After The Rain kwam en overwon , er was geen enkele discussie deze week want deze single werd direct tot  powersong uitgeroepen !  In combinatie met de eerder genoemde radio ID hebben wij deze week de Zwitserse week bij Hoex Radio , enjoy !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *