Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Ace Monroe – The Hangman , Powersong week 9 !

Geschreven door Op 25/02/2024

Ace Monroe – The Hangman

Ace Monroe is een Amerikaanse rock band die in Amerika lekker aan de weg timmert. In november 2023 kwam het meest recente album van de band uit met als titel de bandnaam.  Het is tweede album van de band , het eerste album Shelter in Place dateert van 2022 en was als debuut album al briljant.  Het tweede album zou zomaar de definitieve doorbraak van de band in Europa kunnen zijn. Wij pakken deze week de band op met de single The Hangman maar dit had zomaar een andere song van het album kunnen zijn. Wij noemen dit een album vol met parels van songs en een aanrader voor de platenkast.  Ace Monroe is een band met potentieel , rock met swingende gitaar riffs , strakke beats en fantastische vocals.  Om Nederland en onze luisteraars ver daarbuiten te laten kennismaken met deze lekkere band , deze week The Hangman Powersong bij Hoex !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *