Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Pearl Jam – Dark Matter , Powersong week 8 !

Geschreven door Op 18/02/2024

Pearl Jam – Dark Matter

Pearl Jam kondigt met deze single het gelijknamige album van de band aan. Het is het 12e studio album en deze eerste single beloofd ons een album met een echte rock flow. Deze eerste single doet ons denken aan die echte strakke grunge vibe uit de jaren negentig. Mike McCready beloofde al een zwaarder album en maakt de belofte met deze eerste single waar. De heerlijke riffs en een Eddie Vedder die beter klinkt dan voorgaande jaren maken deze single tot een echte Pearl Jam song zoals wij ze graag horen.  Bijna terug naar waar het ooit begon , Ten  dit is wat ons betreft toch wel de klassieker onder de Pearl Jam albums. Het lijkt alsof deze Dark Matter hier nog een schepje bovenop gaat doen. Of dit zo is weten wij op 19 april omdat dan de officiële release datum van dit album is.  Vooralsnog moeten wij het doen met deze eerste single die wat ons betreft het predicaat Powersong meer dan verdient. Eén punt van kritiek, Pearl Jam lijkt tijdens de aankomende wereld tour Nederland te vergeten , wij hopen en vertrouwen erop dat deze misser snel zal worden hersteld en Nederland alsnog wordt opgenomen in het tourschema. Deze week Pearl Jam met Dark Matter Powersong bij Hoex en dat is dus 10 keer per dag genieten !

Rock On !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *