Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Geminii Dragon – Clowns , Powersong week 5 !

Geschreven door Op 28/01/2024

Geminii Dragon – Clowns

Zangeres Geminii Dragon en band zijn al lang vertegenwoordigd in de Hoex muziek archieven. Het nieuwe album 3 geeft naast blues ook een fantastisch rock gevoel. Geminii Dragon en haar band brengen ons via blues rock naar power grooves en echte vlammende rock naar de powersong voor deze week.  Een fantastische gitaar groove die je doet denken aan het echte Led Zeppelin werk.  De gitaar partijen worden gespeeld door Christian die naast de partner van Geminii Dragon ook de producer is. Met dit album op je CV kun je, je meten met de grote der aarde want 3 behoort zeker tot een aanrader in de platenkast maar ook tot één van de eerste echte briljante albums van 2024 ! De release datum is 1 februari , voor ons het teken nu eindelijk een keer Geminii Dragon en band een powersong te laten spelen bij Hoex .. Deze week is dat het meer dan overtuigende Clowns !

From the bayous of Louisiana,
a fresh face to the scene, A vocal dynamo, Blues on Steriods!

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *