Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Gin Annie – Last One Alive , Powersong week 4 !

Geschreven door Op 21/01/2024

Gin Annie – Last One Alive

Gin Annie is een power Rock band uit de UK die de Britse Hard Rock scene met hun fantastische songs met eer vertegenwoordigd . Energiek en melodisch zijn de steekwoorden van hun muziek , wij voegen daar aan toe krachtig en vernieuwend. Kortom een echte Hoex band want één ding is dan duidelijk , Gin Annie hoort bij Hoex thuis.  Deze single Last One Alive kwam al uit in December maar dan deze week eindelijk powersong. Gin Annie smaakt naar meer , veel meer dus de band kun je vaker tegenkomen als je naar Hoex luistert !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *