Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Blues

22:00 24:00

Now on air

Hoex Blues

22:00 24:00


Jurassic Park – Hard Drivin Man, Powersong week 3 !

Geschreven door Op 14/01/2024

Jurassic Park – Hard Drivin Man

Vorig jaar tijdens ons Oberhausen avontuur werd het al aangekondigd , een nieuw album voor onze helden van Jurassic Park.  Het album is inmiddels te vinden op diverse digitale platforms en ook te verkrijgen op CD. Het bijzondere is dat tijdens de release partij , uiteraard in Cafe Calluna , iedereen een exemplaar ontving.  Tijdens Nite Flite Rock werd het al gezegd ,  om deze band powersong te mogen maken is een persoonlijk feestje van het Hoex team want Jurassic Park is een band die hoog staat in de persoonlijke lijstjes. Jurassic Park is een echt rock feestje met mischien wel de meest markante en energieke frontman van Nederland . Een concert van deze band staat garant voor een rockparty en ga je nooit meer vergeten. Zo ook het nieuwe album Hard Drivin Man , 10 hele toffe hardrock songs van eigen bodem , iets waar we in Nederland trots op mogen zijn!  Dit album is een must have voor je platenkast en is een feestje om te mogen luisteren.  Met meer dan heel plezier zeggen wij dan ook deze week,  De powersong is ……. Jurassic Park met de titelsong Hard Drivin Man , 10 keer per dag van maandagochtend vroeg tot zondagavond laat  !

Rock On


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *