Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling

Hoex Morning Rock

09:00 12:00


Black Heart Saints – Two Drinks In, Powersong week 51 !

Geschreven door Op 17/12/2023

Black Heart Saints – Two Drinks In

Black Heart Saint is een rockband uit Austin Texas , opgericht in 2014.  In 2019 wonnen ze de Austin Chronicle’s “Best Metal Band” award.  Nu dan deze nieuwe single Two Drinks In , explosief , toffe rifs en een fantastische beat die deze week dan gewoon 10 keer per dag voorbij komt.  De eerdere single “Human Xstacy” bereikte de Top 40 on the Billboard Active Rock Charts. Dit zegt al voldoende over waar deze band staat.  Van deze nieuwe single Two Drinks In verwachten wij nog veel meer , het begin is er want de band levert deze week de Hoex Powersong.  Black Heart Saints een echte Hoex band die wij zeker blijven volgen.

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *