Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Now on air

Hoex Evening Rock

21:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


Terry Newman Project – Don’t Let it Get To .. , Powersong week 49

Geschreven door Op 03/12/2023

Terry Newman Project – Don’t Let It Get To You Baby

En hier is hij dan de tweede powersong voor de Terry Newman Project. We hadden dit al voorspelt want tot op heden hebben wij allemaal hele toffe songs van dit project voorbij horen komen.  De basis van de Terry Newman Project is Nederland maar het is een internationaal project met grote namen die meedoen.  Terry Newman, and Don Schiff  , Chriz Van Jaarsveld, Maurizio Vercon, Mike Terrana, Brayden Cone, Leo van der Fluit, David Hersee, Rob Oerlemans, Han Nuijten zijn toch niet de minste.  Er komt dus nog meer in de toekomst en naar verwachting een tour die ergens in Nederland begint wie weet waar naar toe gaat .  Eén ding is zeker , Hoex Radio was er als één van de eerste bij en daar zijn wij trots op.  Zo ook op dit project want eerlijk is eerlijk , het is lekker en het smaakt steeds naar meer. De Terry Newman Project mag wat ons betreft nog veel meer songs leveren !

Rock On


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *