Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Now on air

Hoex Dutch Rock

18:00 20:00

Aankomende voorstelling

Hoex Live Rock

20:00 22:00


Rudyard – Out of Luck , Powersong week 48 !

Geschreven door Op 26/11/2023

Rudyard – Out Of Luck

Rudyard is een nieuwe band uit  Linköping, Sweden . Beinvloed door 70’s en 80’s hardrock waardoor wij ineens wakker waren.  Een Ep in 2021 en dan in 2023 de singles Amour Fou en dan nu deze laatste Out Of Luck vertellen ons dat deze band potentie heeft om groot te worden . Over ongeveer een maand mag Rudyard het podium delen met Eclipse wat dan aangeeft dat de band niet onopgemerkt blijft. Kortom een band om de gaten te houden !  Deze week genieten met de ernergieke rock van Rudyard bij Hoex als Powersong !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *