Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Michael Catton – Going Down , Powersong week 47 !

Geschreven door Op 19/11/2023

Michael Catton – Going Down

Het debut album van de vriendelijke Michael Catton kwam uit op 10 november.  Point Of No Return telt 10 songs die zoals verwacht allemaal lekker zijn. Rock en mooie ballads wisselen elkaar af en laten je in genieten van dit briljante album. Michael leverde eerder al een powersong met Livin’Lovin” , toen voorspelde wij al een tweede powersong en jawel deze week was het gelijk duidelijk het moest een song worden van dit super album. Buiten de eerder al gepubliceerde singles was de  keuze lastig want alle songs zijn goed.  Wij hebben dan ook random gekozen en kwamen uitendelijk bij Going Down.  Point Of No Return staan bij ons in de database en is absoluut de verrassing van 2023 !  Verrkrijgbaar , digitaal, CD en Vinyl. Dit laatste maakt het feestje compleet. Wij zeggen een must have voor je collectie !

Rock on


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *