Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


R.A.T. – Count Me In, Powersong week 43 !

Geschreven door Op 22/10/2023

R.A.T. – Count Me In

Het Nederlandse R.A.T. verzorg de powersong deze week .  In 2022 kwam het debut album lift off uit toen viel de band al op .  Een rock trio van eigen bodem met een meer dan volwassen internationale sound. Als je de website van R.A.T. bezoekt dan valt gelijk op dat de band ambities heeft die buiten de Nederlandse landsgrenzen ligt . Met Engelstalige content gevuld en klaar voor meer. Uit het oosten van Nederland kun je de wereld aan zullen de mannen zich bedacht hebben. Ralf , Axel en Thijs maakt R.A.T. een band om rekening mee te houden , het debut album is strak , goed en rockt zoals wij graag willen zien. Michael had de band vorige week bij zich tijdens de presentatie van de Concertagenda in Nite Flite Rock.  Een powersong is een song die je hoort en dan gelijk een powersong gevoel geeft …dit was er zo één.  Count Me In is aanstekelijk met een toffe beat en na twee keer zit de song al in je hoofd .  Deze week dus 10 keer per dag en dat is dan een heerlijk Dutch Rock feestje bij The Dutch Rock Station  Hoex !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *