Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


kardang – Man Eater, Powersong week 42 !

Geschreven door Op 15/10/2023

Kardang – Man Eater

Op 2o oktober komen onze vrienden uit Flekkefjord Noorwegen met een nieuw album.  Dit tweede album van de band heet Rizky Biznizz , wij hebben dit keer gekozen om de album hoes te gebruiken in de powersong aankondiging. Het eerste album van de band hebben wij letterlijk grijs gedraaid en dan nu album twee.  Alle tot heden vrijgegeven singles zijn wederom fantastisch welke de opmaat naar het album dan ook naar meer doen smaken.  Wij zeggen kom maar op en gaan je zeker nog meer laten horen. Begin 2024 verschijnt er als kers op de taart ook nog een vinyl versie. Kortom , deze week mag je genieten van Kardang en Man Eater als Powersong !

Rock On !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *