Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


The Dead Daisies & TNT uurwisselplaten week 42 !

Geschreven door Op 14/10/2018

The Dead Daisies – Cant Take It With You

Op 12 oktober werd deze 4e single van het album Burn it Down de wereld in geknald en overal in Europa was het nummer direct te horen. Dat wij bij Hoex Radio iets met de Daisies hebben mag duidelijk zijn dus de eerste uurwisselplaat van deze week was ook gelijk bepaald.  Deze single is de opmaat van het laatste gedeelte van de world tour 2018 en uiteraard speelt de band ook weer in Nederland . Dinsdag 27 november in de Bosuil in Weert en woensdag 28 november in De boerderij in Zoetermeer . Rock tip is dus om kaarten te scoren voor één van beide concerten .  Voor dat the Daisies aan het laatste deel van deze word tour beginnen spelen ze ook nog even op de Kiss Kruise VIII. Respect voor deze band die bijna dagelijks ergens te bewonderen zijn.

TNT – Not Feeling Anything

Het uit Noorwegen/Spanje afkomstige TNT kwam afgelopen week met deze single Not Feeling Anything van het album XIII welke is uitgebracht op 8 juni 2018. Het album kenmerkt zich door melodieuze rock met de stem van de Spaanse Baol Bordat Bulsara. Ook dit album is een aanrader voor de platenkast!

Twee geweldige uurwisselplaten deze week bij Hoex Radio Rock !

Rock on !

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *