Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Now on air

Hoex Live Rock

20:00 22:00

Aankomende voorstelling

Hoex Blues

22:00 24:00


Black Stone Cherry – David Hidalgo & Los Refugio uurwisselplaten week 40 !

Geschreven door Op 30/09/2018

Black Stone Cherry – Carry Me On Down The Road

Van het album Family Tree deze nieuwe single ! Deze week uitgebracht inclusief bijbehorende video clip.  Op zaterdag 10 november as kun je de band live bewonderen in 013.  Southern Rock met een vleugje blues dat is wat Black Stone Cherry je laat horen . Wij zijn al geruime tijd overtuigd van de kwaliteiten van deze band dus daarom gewoon voor de tweede keer dit jaar deze band als uurwisselaar!

David Hidalgo & Los Refugio – Nunca – Mayans MC Intro Song

David kennen we van Los Lobos , Los super seven en bijvoorbeeld Houndog verder zijn songs van hem gespeeld door de grote der aarde zoals , Jery Garcia , Waylon Jennings en Bonnie Raitt. Aan hem de eer om voor de nieuwe serie Mayans MC de titelsong te leveren. Na het succes van Sons of Anarchy heeft Kurt Sutter met Mayans MC weer een nieuwe top serie geleverd . Op dit moment verschijnt aflevering 5 van seizoen 1 deze week in de USA . Uiteraard hebben wij de eerste 4 afleveringen al gezien maar moet Nederland zelf nog wachten tot volgend jaar alvorens de serie hier verschijnt . De titelsong is weer geweldig alsmede alle muziek in de serie daarom deze week David Hidalgo met Mayans MC intro song uurwisselaar bij Hoex Rock Radio !  24/7 the best rock !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *