Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Clutch & Hamish Anderson uurwisselplaten week 36 !

Geschreven door Op 01/09/2018

Clutch – Electric Worry

Al een plaat uit 2007 maar deze week nieuw onder de aandacht. Een Amerikaanse Rockband uit Frederick, Maryland, oorspronkelijk uit Germantown, Maryland. De vier bandleden ontmoetten elkaar in de middelbare school in Germantown. Ze vinden van zichzelf dat ze een band uit Frederick zijn waar ze elke tournee voorbereiden en waar ze nummers schrijven. Met 11 studio albums en een aantal live albums , geen kleine band dus. Op 27 oktober a.s. te bewonderen in de Melkweg juist daarom dat het management ook in Nederland de band nu promoot. Hun laatste album dateert uit 2015 maar toch wordt de single Electric Worry uit 2007 gebruikt om overal op internet te promoten . Zo ook dus bij Hoex Rock Radio deze week !

Hamish Anderson – No Good

Deze single is het debut van blues Rocker Hamisch Anderson , deze man uit Australië komt deze single afgelopen week ineens op de proppen en wij vinden dit wel ok hoor ! Top beat met een lekkere gitaar rif , kan ook niet anders als je de staat van dienst ziet van deze man. BB King , Los lobos en vele anderen staan op zijn cv.  Een meer dan verdiende uurwisselaar deze week en wij denken dat wij deze man nog veel meer gaan tegenkomen !

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *