Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Now on air

Hoex Morning Rock

08:00 12:00

Aankomende voorstelling

Hoex Lunch Rock

12:00 13:00


Slash & The Treatment uurwisselplaten week 31 !

Geschreven door Op 28/07/2018

Slash ft. Myles Kennedy & The Conspirators – Driving Rain

Van het binnenkort te verschijnen nieuwe  album  Living the dream deze eerste singel Driving Rain. Slash zoals wij gewend zijn met super strakke gitaar rifs en Myles met die geweldige stem maken dit feestje compleet.  Deze combi tussen Slash en Myles Kennedy bevalt ons al jaren en konden dan ook niet om deze plaat heen als uurwisselaar voor de komende week !

The Treatment – Lets Get Dirty

Deze Engelse Rockers  komen met deze nieuwe singel en laten gelijk het geluid horen van hun nieuwe zanger Tom Rampton.  Het doet ons denken aan AC/DC , Krokus en dus goed in het gehoor liggende rock . Wij vinden dit absoluut uurwisselplaat waardig  ! Het smaakt in ieder geval naar meer the Treatment in de Hoex Rock Radio playlist .

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *