Hoexradio

The Dutch Rock Station

Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Now on air

Hoex Evening Rock

18:00 21:00

Aankomende voorstelling


Halestorm & Blackberry Smoke uurwisselplaten week 25 !

Geschreven door Op 17/06/2018

Halestorm – Uncomfortable

Halestorm komt op 27 juli met het nieuwe album vicious . Van dit album komt de song uncomfortable . Zoals wij van Lizzy Hale en de band mogen verwachten een album vol met rouwe rock . Zo ook deze eerste pre release waarvan wij alleen maar kunnen zeggen Halestorm op zijn best! Genieten deze week met deze geweldige uurwisselaar bij natuurlijk Hoex Rock Radio !

Blackberry Smoke – Pearls

Van het album holding all the roses deze bonus track Pearls , het album is al uitgekomen op 6 april jl en we hebben aan deze band al eerder aandacht geschonken . Maar zoals de song zegt . Blackberry Smoke blijft een echte parel  als band en qua muziek. Een aanrader voor de platenkast.  Op 28 oktober as in de Melkweg te bewonderen en deze week de tweede uurwisselplaat bij Hoex Rock Radio !

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *