Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Nieuwe muziek ieder uur bij Hoex radio ! Greta van Fleet & Vandenbergs Moonkings

Geschreven door Op 04/10/2017

Na de twee geweldige platen afgelopen week ! Deze week weer twee nieuwe platen welke je om te uur kunt horen bij Hoex Radio!

Op het hele uur : Greta van Fleet РHighway song 

Ondanks dat de naam anders doet vermoeden , een echte Rock band uit de States met de 3 broers Kiszka en Danny Wagner . Highway song staat op dit moment hoog genoteerd in de US met diverse nummer 1 posities . Voor het Hoex team was het duidelijk deze plaat zou en moest worden toegevoegd aan de playlist en dus ook aan de uurwissel !

Op het oneven uur : VandenBergs Moonkings – Tightrope

Tja wat kunnen we zeggen de Moonkings Rocken en dat doen ze vanaf het eerste moment bij Hoex Radio. Reden te meer om de nieuwe video/single Tightrope  toe te voegen aan de playlist en gelijk ook maar deze week te kiezen als de uurwissel plaat van het oneven uur !

 

 


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *