Huidig nummer

Titel

Artiest

Now on air

Now on air

Aankomende voorstelling


Wildness – Tragedy , Powersong week 32!

Geschreven door Op 06/08/2022

Wildness – Tragedy

Onze vrienden van Wildness komen op 14 oktober met een nieuwe album met de titel Resurrection. Deze single Tragedy is een hele fijne opmaat naar dat nieuwe album.  Op het album 11 pareltjes van songs en nu al te bestellen via Frontiers Records.  De Zweedse Rockers staan met dit album met één been in de 80s en met het andere been in het hier en nu .   Dit album is een echte aanrader voor de platenkast. Kortom deze week een hele mooie nieuwe powersong tijdens de Summer Vibes weken bij Hoex Radio !

Rock on !


Meningen van de lezer

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *